声明: 根据国务院学位委员会、教育部(2013)36号文件,自2014年起, 原"在职研究生课程班"更改为"高级研修课程班", 在职人员申请硕士学位流程及要求不变。

LOGO图标
联系电话
您当前的位置: 首页 > 复习指导 > 试题 > 外语 > 模拟

同等学力申硕考试英语模拟试题及答案六

2014-08-26 14:32 来源:中国同等学力在职研究生网

1. Almost all the countries in today′s world are ______ together by common interests.

A. stayed

B. kept

C. knitted

D. drawn

2. Before starting the pledge, we are asked to sign a ______ never to reveal the secret.

A. pact

B. pledge

C. password

D. privacy

3. The service operates 36 libraries throughout the country, while six ______ libraries specially serve the countryside.

A. mobile

B. drifting

C. shifting

D. rotating

4. Short of clinics and medicine, many people in the tropical countries ______ from disease.

A. survived

B. passed

C. perished

D. vanished

5. The conspirators were plotting the ______ of the government, but the plot was found by CID in time.

A. withdrawal

B. demolition

C. catastrophe

D. overthrow

6. The Government agreed to ______ their troops ______ Iraq in order to save the hostage.

A. pull…down

B. pull…off

C. pull…out of

D. pull…up

7. Different from his usual simple style, Spencer′s new book is a very ______ work.

A. legitimate

B. luxurious

C. logical

D. lovely

8. The local government is quite afraid that the ______ of prices is till upwards.

A. sniff

B. trend

C. lorry

D. tend

9. Only by working hard can we make progress. ______ we must make our greatest effort to read and write.

A. Therefore

B. Nevertheless

C. Instead

D. Similarly

10. The investigation showed that a cigarette stub ______ yesterday′s fire in the department store.

A. ignored

B. immersed

C. illuminated

D. ignited

参考答案:1. C 2. B 3. A 4. C 5. D 6. C 7. B 8. B 9. A 10. D

免责声明

① 凡本站注明“稿件来源:中国同等学力在职研究生网”的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。已经本站协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明“稿件来源:中国同等学力在职研究生网”,违者本站将依法追究责任。

② 本站注明稿件来源为其他媒体的文/图等稿件均为转载稿,本站转载出于非商业性的教育和科研之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如转载稿涉及版权等问题,请作者在两周内速来电或来函联系。

考试时间

2015年同等学力申硕各专业的报名时间。时间是:2015年3月1日——3月20日,登陆学位网,进行网上报名。