声明: 根据国务院学位委员会、教育部(2013)36号文件,自2014年起, 原"在职研究生课程班"更改为"高级研修课程班", 在职人员申请硕士学位流程及要求不变。

LOGO图标
联系电话
您当前的位置: 首页 > 复习指导 > 试题 > 外语 > 模拟

同等学力申硕考试英语模拟试题及答案四

2014-08-26 14:31 来源:中国同等学力在职研究生网

1. Students of this school are not allowed to wear other clothes except the school ______.

A. dress

B. clothes

C. uniform

D. shirt

2. We must ______ that the telegram arrives in time and some one should be sent to meet us at the airport.

A. ensure

B. entitle

C. secure

D. insure

3. The doctor told the students that an ______ disease was one that could be passed from one person to another.

A. effective

B. infectious

C. equivalent

D. inherent

4. It never ______ Martine that his best friend’s girlfriend would fall in love with him.

A. came to

B. got to

C. ran into

D. occurred to

5. On this website you are able to find ______ published on all kinds of birds’ life.

A. objections

B. obstacles

C. observations

D. occasions

6. There will be a test tomorrow morning. She is busy ______ her geography notes for it.

A. revising

B. preparing

C. writing

D. collecting

7. Little Tom was very satisfied with his current part-time job, by which he could earn, ______, two dollars per hour.

A. more and more

B. more or less

C. no more than

D. no less than

8. It is believed that ______ is never created or destroyed, but is only transferred or transformed.

A. will

B. energy

C. vigor

D. power

9. The soil of this river valley is particularly ______. It is suitable for us to grow any kind of crop.

A. diverse

B. mobile

C. fertile

D. natural

10. Usually a percentage of your salary is ______ by the employer as an insurance payment.

A. kept off

B. kept on

C. kept up

D. kept back

参考答案:1. C 2. A 3. B 4. D 5. C 6. A 7. B 8. B 9. C 10. D

免责声明

① 凡本站注明“稿件来源:中国同等学力在职研究生网”的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。已经本站协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明“稿件来源:中国同等学力在职研究生网”,违者本站将依法追究责任。

② 本站注明稿件来源为其他媒体的文/图等稿件均为转载稿,本站转载出于非商业性的教育和科研之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如转载稿涉及版权等问题,请作者在两周内速来电或来函联系。

考试时间

2015年同等学力申硕各专业的报名时间。时间是:2015年3月1日——3月20日,登陆学位网,进行网上报名。