声明: 根据国务院学位委员会、教育部(2013)36号文件,自2014年起, 原"在职研究生课程班"更改为"高级研修课程班", 在职人员申请硕士学位流程及要求不变。

LOGO图标
联系电话
您当前的位置: 首页 > 复习指导 > 试题 > 外语 > 模拟

同等学力申硕考试英语模拟试题及答案三

2014-08-26 14:30 来源:中国同等学力在职研究生网

Directions: In this section there are10 sentences, each with one word or phrase underlineD. Choose the one from the four choices marked A, B, C and D that best keeps the meaning of the sentence. Then mark the corresponding letter with a single bar across the square brackets on your Machine-scoring ANSWER SHEET.

1. People buy insurance in order to substitute a small, certain, tolerable loss for a large, uncertain catastrophic one.

A. dominate

B. input

C. exchange

D. manipulate

2. On the map you can see clearly the layout of the rooms in the constructing building.

A. pattern

B. design

C. outlook

D. arrangement

3. Now all about the truth has been manifest to all of us, and what do you still want to say?

A. clear

B. confusing

C. obscure

D. vague

4. Generally speaking, in warm climates human beings mature more rapidly than in cold climate.

A. ripen

B. age

C. grow

D. become

5. Did it ever occur to you that one day human beings can probably live in another planet?

A. arrive to

B. take place

C. get to

D. come to

6. Other roommates are all going to bed and you would be as well advised to do likewise.

A. differently

B. similarly

C. together

D. altogether

7. Nations all over the world are especially on guard against terrorism rearing its ugly head again.

A. raising

B. lowering

C. turning

D. moving

8. The situation was getting worse, which brought about an anarchy in this city.

A. chart

B. disorder

C. charity

D. turbine

9. His new job entails setting up a good sales record in cosmetics in this city.

A. responds

B. tightens

C. requires

D. testifies

10. The only person who you can never let down is just yourself instead of anybody else.

A. drop

B. cheat

C. lie

D. disappoint

参考答案:1. C 2. D 3. A 4. C 5. D 6. B 7. A 8. B 9. C 10. D

免责声明

① 凡本站注明“稿件来源:中国同等学力在职研究生网”的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。已经本站协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明“稿件来源:中国同等学力在职研究生网”,违者本站将依法追究责任。

② 本站注明稿件来源为其他媒体的文/图等稿件均为转载稿,本站转载出于非商业性的教育和科研之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如转载稿涉及版权等问题,请作者在两周内速来电或来函联系。

考试时间

2015年同等学力申硕各专业的报名时间。时间是:2015年3月1日——3月20日,登陆学位网,进行网上报名。